• LED + Noodelectronica
  • 1440 Lm AC - 144 Lm DC in Nood
  • AT: Manuele test  Laadcontrole
  • CCT: Correlated Color Temperature
  • 3000, 4000 of 6000K

79,00*

*  Ex. btw - Ex. verzendkosten

Meer info
Trappenhuis, VME, Gangen, syndicus en kantoren

Gangverlichting | Dé Specialist in Algemene & Veiligheidsverlichting voor Gangen en Trappenhuizen

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan stijlvolle en functionele gangverlichting, perfect voor plafond-, wand- of deurmontage in gangen en trappenhuizen. Onze gangverlichting is ook verkrijgbaar met batterij om te dienen als noodverlichting, zodat u altijd verzekerd bent van voldoende verlichting in geval van stroomuitval.

De gangverlichting, ofwel verlichting voor entree, trappenhuis, gang of galerij, verkrijgbaar met of zonder sensor en accu.

Een groot deel van ons assortiment is voorzien van slimme schemerschakelaars en bewegingssensoren, die zorgen voor energiebesparing en extra veiligheid. Bovendien zijn al onze noodverlichtingen uitgerust met een krachtig accupakket voor optimale prestaties.

In onze webshop vindt u een ruime keuze aan gangverlichting, geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen. Wij bieden kwalitatieve producten aan die eenvoudig te installeren en te onderhouden zijn. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering en uitstekende klantenservice.

Heeft u vragen, hulp nodig bij het kiezen van het juiste product of mist u een specifiek product in ons assortiment? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer +32 (0) 3 - 303 7005. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte gangverlichting voor uw situatie.

 

Niet de juiste categorie?

Noodverlichting Vluchtwegverlichtinganti-paniekverlichting