• LED + Noodelectronica
  • 1440 Lm AC - 144 Lm DC in Nood
  • AT: Manuele test  Laadcontrole
  • CCT: Correlated Color Temperature
  • 3000, 4000 of 6000K

79,00*

*  Ex. btw - Ex. verzendkosten

Meer info
Trappenhuis, VME, Gangen, syndicus en kantoren

Vluchtweg- & Anti-Paniekverlichting  | Dé Expert in Nood- en Vluchtwegverlichting

Ontdek onze hoogwaardige LED-noodverlichting voor vluchtwegaanduiding en veiligheidsverlichting, ideaal voor diverse omgevingen en situaties. Onze noodverlichting schakelt automatisch in bij stroomuitval en zorgt voor een goed verlichte vluchtweg naar de nooduitgang. Geschikt voor continu gebruik in donkere trappenhuizen en bij stroomuitval schakelt de verlichting over op batterijvoeding.

Daarnaast bieden wij LED-noodverlichting met anti-paniekfunctie aan, speciaal ontworpen voor grote ruimtes zoals winkels, kantoren en kantines. Deze verlichting is verplicht voor ruimtes groter dan 60 m2 en schijnt enkel bij stroomuitval, om paniek te voorkomen en een veilige evacuatie te garanderen.

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan nood- en vluchtwegverlichting, geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen. Wij bieden hoogwaardige producten aan die eenvoudig te installeren en te onderhouden zijn. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering en uitstekende klantenservice.

Heeft u vragen, hulp nodig bij het kiezen van het juiste product of mist u een specifiek product in ons assortiment? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer +32 (0) 3 - 303 7005. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vluchtweg- en veiligheidsverlichting voor uw situatie.

Niet de juiste categorie?

Gangverlichting Noodverlichting Vluchtwegverlichting