• Ruim 3000 stuks op voorraad
  • Tot 5 jaar garantie
  • Meer dan 14 Jaar ervaring in NL, BE en DE
  • 95% binnen 1 werkdag geleverd
  • Alle noodverlichting geleverd met accu
  • Voldoet aan alle Nederlandse en EU normen en regelgeving

Over ons


Cellumer Comm. V.
Cl. Pansaersstraat 36, 3400 Neerwinden

Telefon: 32 (0) 3 - 303 7005
E-mail: info@nr1noodverlichting.be

Bankgegevens
Belfius
Ter name van: Cellumer Comm. V
BIC: GKCC BE BB
IBAN: BE73 0689 3148 4660

Registernummer: 0669.549.626
BTW nr.: BE0669.549.626

We zijn aangesloten bij Bebat onder nummer: 576245

Overige informatie:

Online geschillenbeslechting:
De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (ODR), dat je kunt vinden op ec.europa.eu/consumers/odr. (Kopieer link en plak in uw browser). Wij zijn niet verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten en zijn hier in het algemeen niet toe bereid.

Algemene voorwaarden: Onze Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring:
Privacybeleid
Uw gegevens: Als je een account hebt aangemaakt, kun je op elk moment je gegevens controleren of een verzoek tot verwijdering sturen naar info@nr1noodverlichting.be. Of via contact hier (klik).

DISCLAIMER

Wij distantiëren ons hierbij uitdrukkelijk van alle inhoud van alle gelinkte pagina's op onze website en nemen deze inhoud niet over als de onze. Deze verklaring geldt voor alle op onze internetpagina's geplaatste links. 

Disclaimer:
De informatie op deze website is zorgvuldig gecontroleerd en wordt regelmatig bijgewerkt. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat alle informatie te allen tijde volledig, juist en up-to-date is. Dit geldt in het bijzonder voor alle links naar andere websites waarnaar direct of indirect wordt verwezen. Alle informatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden aangevuld, verwijderd of gewijzigd.